Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

πάρτυ η Πεντάμορφη και το Τέρας

 Ήρθε η ώρα να οργανώσουμε και φέτος τα γενέθλια της Έλενας, και φυσικά έβαλα όλη μου την τέχνη ανάλογα με το χρόνο που διέθετα φυσικά, για να βγει κάτι πολύ ιδιαίτερο και εντυπωσιακό.

Όπως και τις άλλες φορές, έφτιαξα τα εκτυπωτικά στο θέμα του πάρτυ (προσκλήσεις, αφίσα, banner ταμπελάκια, καρτελάκια, ετικέτες κλπ). Το πάρτυ έγινε σ'έναν πολύ όμορφο και άνετο παιδότοπο, στο κτήμα Μικελίνα στην Παλλήνη.



 

Για τα τραπέζια όπου κάθονταν οι γονείς, φτιάξαμε σουπλά, και τα σερβίτσια (μαχαιροπίρουνα, πιάτια, ποτήρια κλπ), ήταν στο ίδιο στυλ. Τα χρώματα που κυριάρχισαν ήταν το κίτρινο, το μπλε και το κόκκινο, όπως ακριβώς και στο παιδικό του Ντίσνευ. Σήμα κατατεθέν...το κόκκινο τριαντάφυλλο της ταινίας!

Επίσης στο κάθε τραπεζάκι είχαμε κίτρινα κασπό με κόκκινες τριανταφυλλίτσες και μπαλόνια, τα οποία πήραν οι γονείς σαν αναμνηστικό δωράκι φεύγοντας.

Η εντυπωσιακή τούρτα της Έλενας (σοκολάτα-μπανάνα), είχε πολλάαα κόκκινα τριαντάφυλλα, και την πεντάμορφη με το τέρας, σε χειροποίητες φιγούρες απο ζαχαρόπαστα που τράβηξαν τα βλέματα μικρών και μεγάλων!




Επίσης στήσαμε και ένα candy bar (μπουφέ γλυκών)..


...με μακαρόν,

cupcakes βανίλια, μπανάνα και ρευστή καραμέλα,

cakepops,

μπεζεδάκια,

σοκολάτες με εκτύπωση

και εμφυαλωμένα νεράκια με εκτύπωση

Tέλος, φτιάξαμε ασορτί μπισκοτάκια που μοίρασε σε όλα τα φιλαράκια της στον παιδικό σταθμό!

Η Έλενα, οι φίλοι της και οι γονείς τους έφυγαν πολύ ευχαριστημένοι με τα δωράκια τους και με ωραίες γλυκές αναμνήσεις! Χρόνια σου πολλά και ευλογημένα Ελενίτσα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου